Välkommen till det leende landet!


Thailand har blivit ett av svenskarnas absoluta favoritresmål under det senaste decenniet. De flesta som besöker Thailand har lockats av tropiska öar och sköna kuster med kritvita stränder. Men Asiens pärla är så mycket mer än så.
Kombinationen av storslagen natur, vänliga människor, spännande mat och ett rikt kulturarv gör landet till ett unikt resmål man gärna återvänder till. Utbudet av upplevelser är i det närmaste oändligt och räcker till många drömsemestrar.

 
 

Thailändarna värnar om sin historia och bevarandet av det gamla men har ändå mött nutiden på bästa tänkbara sätt. Den exotiska känslan och särprägeln är stark. Samtidigt finns det tillgång till de flesta moderna bekvämligheter som gör vistelsen angenäm och enkel. För oss svenskar är prisnivån behagligt låg.
Du har råd att njuta fullt ut av välsmakande restaurangbesök och sköna shoppingrundor.

Våra andelshus är belägna i Hua Hin, ca 19 mil sydväst om Bangkok i nordöstra Siambukten. Det är en av Thailands äldsta semesterorter som bevistats av nobless och kungligheter sedan 1920-talet. Från början är Hua Hin en liten fiskeby men med åren har den kilometerlånga, vackra stranden kommit att locka allt fler soldyrkare. Idag är Hua Hin främst en oas för avkoppling men de pittoreska inslagen lever kvar och charmen är väl bevarad.

 
  Det är svårt att bli uttråkad i Hua Hin. Kustremsan kantas av härliga badvikar och mysiga fiskebyar som ligger inom bekvämt räckhåll för att kunna utforskas över dagen. I området finns även flera andra spännande utflyktsmål och aktiviteter som till exempel flera utmärkta golfbanor och traditionella marknader. När du har avslutat dagen på stranden finns ett ymnigt utbud av restauranger att välja bland. Här kan du njuta långa, ljumma kvällar av äkta thaimat. Och, som sagt, det är lätt att behålla den goda stämningen även efter det att notan kommit in...