Välkommen till det leende landet!


Thailand har blivit ett av svenskarnas absoluta favoritresmål under det senaste decenniet. De flesta som besöker Thailand har lockats av tropiska öar och sköna kuster med kritvita stränder. Men Asiens pärla är så mycket mer än så.
Kombinationen av storslagen natur, vänliga människor, spännande mat och ett rikt kulturarv gör landet till ett unikt resmål man gärna återvänder till. Utbudet av upplevelser är i det närmaste oändligt och räcker till många drömsemestrar.

 
 

Thailändarna värnar om sin historia och bevarandet av det gamla men har ändå mött nutiden på bästa tänkbara sätt. Den exotiska känslan och särprägeln är stark. Samtidigt finns det tillgång till de flesta moderna bekvämligheter som gör vistelsen angenäm och enkel. För oss svenskar är prisnivån behagligt låg.
Du har råd att njuta fullt ut av välsmakande restaurangbesök och sköna shoppingrundor.

Vår våningär belägna i Kata beach. Kata beach är kanske ett av de lugnare ställena på Phuket Kata är egentligen två stränder Kata och Kata Noi där Kata Noi är den lugnare av dem. PÅ Kata beach finns alla tänkbara aktiviteter som Para sailing jetski Wakeboard mm.

 
 Det är svårt att bli uttråkad i Phuket. Kustremsan kantas av härliga badvikar och mysiga restauranger som ligger inom bekvämt räckhåll.I området finns även flera andra spännande utflyktsmål och aktiviteter som till exempel flera utmärkta golfbanor och fantastiska paradisöar såsom Phi Phi Island mfl. När du har avslutat dagen på stranden finns ett ymnigt utbud av restauranger att välja bland. Här kan du njuta långa, ljumma kvällar av äkta thaimat. Och, som sagt, det är lätt att behålla den goda stämningen även efter det att notan kommit in...