The Heights

Vill du bli delägare i en exklusiv nyproducerat våning om 220 m² och därmed
ha tillgång till hela 5 veckor per år i Thailand?

Placerad högt upp på berget ovanför Kata Beach med en bedårande utsikt över den lilla strandbyn i Kata, med all lyx och komfort man kan tänka sig, där har ni The Heights.

The Heights är ritat och projekterat av Raimon Land vilket är ett av Thailands mest exklusiva och välrenommerade fastighetsbolag. Raimon Land är noterade på  börsen sedan 2002 och företaget är känt för ett flertal spektakulära byggnadsprojekteringar i Thailand och Asien såsom The River och The Lakes i Bang Kok se www.raimonland.com

Den 220 m2 stora luftkonditionerade två rums lägenheten har sovplats för sex personer med möjlighet till extra sängar för upp till åtta personer. Som boende på The Heights har man tillgång till ett antal gemensamma utrymmen i klubbhuset såsom fitness center, ett flertal olika swimminpooler även barn pool, solaltan med Jacuzzi. Så vill man nu ta sig ett rejält träningspass eller bara sitta och njuta i poolen så har man hela tiden den mest spektakulära utsikten i Kata området precis framför sig. Inredningen är en "Öst möter Väst" inspirerad blandning med Öppna terasser, stora vardags rum med otaliga passager mellan uteplats och inomhus utrymmen som speglar en modern Asiatisk design med målet att erbjuda en harmoni i boendet. Köket, matsalen, huvud sovrummet samt det rymliga vardagsrummet har samtliga en bedårande utsikt över Kata Beach. Fullt utrustad modernt kök, med högsta kvalitet även en automatisk ismaskin som ser till att ni alltid håller drinkarna kalla. Efter en dag på stranden och man behöver en avkopplande hemmakväll så har man här en gigantisk soffhörna med 50 tums platt TV för lugna filmstunder. med över 50m2 öppen yta i vardags rummet så finns risken att man tillbringar största delen av semetern här, njuter av frukosten eller sitter och bedåras av solnedgången över Kata Beach.

  

OBS! Bilderna nedan är tagna i en likadan lägenhet med samma utsikt som redan är möblerad, skillnaden är att rummet till vänster på allrumsbilden (första bilden) i vår lägenhet är sovrum.


» Se en film om lägenheterna (OBS! annan lägenhet) och området (extern länk)


Våningen med fantastisk utsikt över Kata beach.


Den stora terassen som inte möblerats än på bilden

Vy över Kata beach med The Heights område i höger nederkant


Poolområdet The Heights


Gymet på området


Master bedroom med den magnifika utsikten


Badrum


Poolområdet