Välkommen till skidparadiset!


Finsmakarna är överens. Åre erbjuder Sveriges bästa och mest varierande skidåkning. Att orten fick äran att arrangera alpina VM 2007 säger det mesta. 100 nedfarter och 40 liftar väntar på dig i de olika skidsystemen. Barn och nybörjare har mer än femtio lätta nedfarter att välja mellan. Letar du efter dom stora utmaningarna kan du prova helikopter-skidåkning. Eller varför inte testa halfpipen I Åre Dreampark? I Åre finns allt för alla.

 Bild1
 bild2

Det är lätt att leva och semestra I Åre. I den charmiga och pittoreska byn hittar du shopping, nöjen och all tänkbar service. Vill du inte tillbringa kvällen hemma I huset kan du välja bland flera olika restauranger. Har du fortfarande krafter kvar efter dagen i backarna finns det möjlighet till kvällsskidåkning. Och hur är med afterskin? Tack, riktigt bra. Utbudet är stort och stämningen är på topp.

Åre är en levande fjällvärld året runt. På sommaren lockar landskapet med storslagna vyer och en mängd olika aktiviter som ridning, fiske, forspaddling och härliga vandringsturer. I Åre finns det bästa från alla världar, sommar som vinter. Här kan du få skön avkoppling och hämta nya krafter. Men om lusten faller på väntar en värld full av möjligheter. Ha en trevlig semester!

 bild3