Mer än 600 nöjda andelsägare!


Vill du bli delägare i en exklusiv arkitekritad nyproducerad lägenhet om 105 m² i 2 plan med Ski in - Ski out-läge och därmed ha tillgång till hela 5 veckor per år i Sälen?

Lägenheten är mycket rikligt utrustat och smakfullt inredd av vår inredare Marie-LoviseKullgren Nordengren. Det är hög standard, som t ex diskmaskin/mikrovågsugn, bastu, tvättmaskin/torktumlare, flera Flatscreen-tv med DVD/video, 10 bäddar i 3 sovrum, 2 toaletter och 2 duschar, mm. Kort sagt, där finns allt, som behövs för att njuta av Er vistelse.

Huset är ett parhus arkitektritat och byggt av Trivselhus. Det har ett fantastiskt läge med gångavstånd till Tandådalens skidanläggning men ändå med ett avstånd från den hektiska miljön i skidanläggningens närområde. Utsikten från husen mot Hundfjället är helt underbar och man får verkligen känslan av att bo i fjällvärlden.

Som pricken över i har Skistar projekterat att under 2013 att bygga en transportlift från Fjällhotellet i Tandådalen ner mot detta område, vilket innebär att husen får Ski In – Ski out läge.


» Till huset


Husgalleriet
Över 600 nöjda delägare!
Till vänster ser du några av våra tidigare hus, samtliga har
10 st. delägare som erhåller 5 veckor var varje år.